22 mei 2024 - Workshop 'Leef de seizoenen' 

Speciaal thema: Nationale dag 'Aandacht voor sterven' 

Sterven...

Vroeg of laat worden we er allemaal mee geconfronteerd, niet dikwijls geheel onverwachts. Praten over het levenseinde, hoe moeilijk soms ook, zorgt juist vaak voor ruimte om dit leven écht te leven.

 • Datum: 22 mei om 13.00 uur 
 • Duur: ca. 3 uur
 • Aantal deelnemers: max. 10 personen
 • Kosten: € 45,00
 • Locatie: Molenweg 4, Olst
 • Workshop in teken van deze Nationale dag

  Het Landelijk Expertisecentrum Sterven organiseert jaarlijks op 24 mei de Nationale dag 'Aandacht voor sterven', opdat sterven weer als onderdeel van het leven wordt gezien. Dit mooie initiatief steun ik graag en daarom staat woensdag 22 mei 2024 de workshop 'Leef de seizoenen' in het teken van dit thema.

  Wat kun je deze middag verwachten?

  Deze middag nodigt uit om stil te staan bij de eindigheid van jouw leven en dat van jouw naasten. Wat betekent sterven voor jou? Geloof je in leven na de dood? Zomaar een paar vragen om je te prikkelen. Maar het gaat juist ook over het leven, jouw levenspad dat je bewandelt.

  Het is belangrijk om aandacht en tijd voor jezelf te hebben, een moment van ontspanning en innerlijke rust om jouw eigen gedachten en gevoelens te onderzoeken en te ordenen.

  Wandelen brengt ons letterlijk in beweging

  De rustgevende werking van de prachtige natuur helpt ons een stapje terug te doen uit de hectiek van ons dagelijks leven. Als je met aandacht wandelt, ga je vanzelf vertragen. Vertragen brengt rust. Door stil te staan bij onze sterfelijkheid, komen we als vanzelf in contact met de essentie van het leven. 

  Meedoen aan deze ervaringsgerichte middag? Meld je dan snel aan!
  "Mooi opgebouwde workshop. Verstillend in het nu,
  met aandacht voor leven voor de dood."
  Bob van Dongen
  Met Aandacht Loslaten
  Marlies Hoekman
  Molenweg 4
  8121 PP Olst
  E-mail
  marlies@metaandachtloslaten.nl
  Bel gerust