Reiki

Activeer je zelfhelend vermogen

Reiki betekent 'universele levensenergie'

Mensen, maar ook dieren en planten hebben deze energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Een tekort aan deze levensenergie verzwakt het immuunsysteem, vergroot de kans op ziekten en vertraagt het herstel. 

Reiki is in principe voor iedereen

Het helpt je om weer in je kracht te komen, het ontspant, het ondersteunt tijdens een intensief behandeltraject, het bevordert het genezingsproces, het brengt je weer in balans. De energie gaat door alle lagen van je bewustzijn en onderbewustzijn heen; lichamelijk, mentaal en emotioneel. Reiki ondersteunt datgene wat op dat moment de meeste aandacht behoeft.

Reiki kan o.a. helpen bij:
  • loslaten van spanning en stress
  • verminderen van angst
  • verlichten van pijn
  • bevorderen van het genezingsproces
  • doorvoelen van emoties
  • verbeteren nachtrust
  • loslaten van het leven
 

Zowel fysiek als behandeling op afstand

Tijdens een ontspannende tafel- of stoelbehandeling wordt de levensenergie via zachte aanraking van de handen doorgegeven. Vaak zal je dat ervaren als warmte of als tinteling. Soms voel je niets tijdens de behandeling, maar merk je pas later het effect. Het is ook mogelijk om Reiki op afstand te ontvangen. Ik stuur je dan Reiki, terwijl je zelf in je eigen comfortabele omgeving bent.

Ondersteuning in de laatste levensfase en tijdens het stervensproces

In de laatste levensfase kunnen afnemende gezondheid, gedachten en emoties overweldigend zijn. Doordat Reiki op alle niveau's doorwerkt, kan een behandeling veel verlichting brengen in de laatste levensfase en bij het sterven. De energie verlicht de pijn, ontspant strakke spieren en brengt gevoelens tot rust. In de stervensfase verlicht Reiki het proces, maar zal het sterven op de voorbestemde tijd niet voorkomen. Het zal helpen om de laatste fase zo comfortabel mogelijk door te komen.

Ontdek zelf de kracht van Reiki
Met Aandacht Loslaten
Marlies Hoekman
Molenweg 4
8121 PP Olst
E-mail
marlies@metaandachtloslaten.nl
Bel gerust