Access Bars

Niet langer verbinden met dat wat losgelaten kan worden

Tegenwoordig is ons leven continue in beweging

Al uw gedachten, overtuigingen, gevoelens, ideeën en oordelen…. Dat waarvan u zich bewust bent, is in feite maar een klein deel van wat er allemaal in uw onderbewustzijn gebeurt. In de drukke maatschappij van tegenwoordig staat u feitelijk altijd ‘aan’ en ‘moet’ u  van alles, dan is het niet vreemd dat de balans tussen inspanning en ontspanning soms ver te zoeken is.

Laat u niet langer beperken door overbodige ballast

Access Bars® is een energetische behandelwijze binnen Access Consciousness ®. Het bestaat uit 32 energiebanen (bars) die door en rondom uw hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke punten en komen overeen met verschillende aspecten van het leven. Bij zachte

aanraking van deze punten begint de energie te stromen, waardoor alle overbodige ballast die u met zich meedraagt kan worden losgelaten.

Wat kan Access Bars® voor u betekenen?

Access Bars® kan aan iedereen worden gegeven, 
ongeacht leeftijd. Een behandeling is volledig 
veilig en ieder lichaam is geschikt. 

Een behandeling bij volwassenen duurt 
60 tot 90 minuten. Kinderen zijn heel ontvankelijk, 
een behandeling duurt dan meestal 
30 tot 45 minuten.

Wanneer u zich niet langer wilt laten beperken door:
  • slaapproblemen
  • concentratieproblemen
  • lichamelijke klachten
  • psychische klachten
  • (faal)angst
  • stress
  • hooggevoeligheid
  • piekeren
  • vermoeidheid
  • negatief zelfbeeld
Dan is Access Bars® iets voor u!

Geen enkele behandeling is hetzelfde

Hoe fijn is het als u, net als de meeste mensen, tijdens de behandeling een gevoel van volledige ontspanning kunt ervaren. Mogelijk voelt u reacties in uw lichaam, zoals tintelingen, rillingen of warmte. Kortom, een behandeling zet iets in beweging. Iedereen is uniek en geen behandeling is hetzelfde. Het effect kan dus bij iedere behandeling anders zijn, zowel fysiek als mentaal.

Access Bars® gecombineerd met het Gevoelsorkest

Een Access Bars® behandeling laat zich prima combineren met een sessie van het Gevoelsorkest. De Access Bars® behandeling die u ter afsluiting ontvangt, heeft een ondersteunende werking op de gevoelens en emoties die tijdens het Gevoelsorkest zijn aangeraakt. Een gecombineerde sessie duurt ca. 2,5 uur.

Benieuwd wat Access Bars® voor u kan doen?

De beste manier om erachter komen wat Access Bars® voor u kan doen, is om zelf een behandeling te proberen. Twijfelt u en wilt u liever eerst een kennismakingsbehandeling? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil een Access Bars® behandeling
Met Aandacht Loslaten
Marlies Hoekman
Molenweg 4
8121 PP Olst
E-mail
marlies@metaandachtloslaten.nl
Bel gerust