Wereldkankerdag

4 februari 2024

'Verder leven met kanker'.

4 Februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft. Het thema van dit jaar: 'Verder leven met kanker'. Of je nu zelf patiënt bent of een naaste, de gevolgen van kanker op je leven zijn niet te onderschatten.

Huiskamerbijeenkomst

Speciaal voor Wereldkankerdag organiseer ik op zondag 4 februari een huiskamerbijeenkomst voor mensen met kanker, waarbij we op een interactieve wijze dieper op onze gevoelens en emoties ingaan. 'Het Gevoelsorkest' zorgt voor een speels accent.  

 • Datum: 4 februari 2024  direct aanmelden 
 • Tijd: 10.30 - 12.00 uur
 • Kosten: € 15,00
 • Locatie: Molenweg 4, Olst
 • Een wirwar aan gevoelens en emoties

  Wanneer je kanker hebt, dan kan dat overweldigend zijn. Je wordt geleefd door alles wat er op je afkomt, tegelijkertijd heb je wellicht het gevoel dat je leven stil staat. Als je leeft met onzekerheid, dan kan het leven erg moeilijk zijn. Je ervaart vaak een rollercoaster aan emoties, zoals bijvoorbeeld frustratie, woede, angst, bezorgdheid en verdriet.

  Het is écht niet altijd gemakkelijk

  Ben je bang om jouw emoties aan te kijken ? Vind je het lastig om jouw gevoelens onder woorden te brengen? Dan ben je echt niet de enige. De ervaring leert dat het heel fijn is om met lotgenoten van gedachten te wisselen.

  Verbinding met lotgenoten

  De kleine groep van maximaal 8 deelnemers biedt de veiligheid om jouw gedachten en gevoelens te ordenen. Je zult herkenning vinden in de ervaringen van de andere deelnemers en je krijgt meer inzicht in je eigen beleving van gevoelens en emoties.

  Ga je mee op ontdekkingsreis?  Meld je dan snel aan!

  Liever eerst meer informatie? Neem vooral contact met me op.
  Met Aandacht Loslaten
  Marlies Hoekman
  Molenweg 4
  8121 PP Olst
  E-mail
  marlies@metaandachtloslaten.nl
  Bel gerust