Behandeling (energetisch)

Bewuster leven en loslaten

Afscheid moeten nemen van jouw gezondheid, dierbaren, vriendschappen of werk, betekent dat je (een stukje van) jouw vertrouwde leven moet loslaten. Loslaten is vaak moeilijk en doet pijn, het houden van eigen regie is daarbij essentieel. Het is fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Ik wandel graag een stukje met je mee om je op jouw pad te begeleiden.

Bewust omgaan met jouw levenseinde

Begeleiding laatste levensfase

Iedereen gaat op een eigen manier om met pijn, angst en verdriet. In de laatste levensfase wilt je alles bewust en op jouw manier kunnen doen. Uiteindelijk draait alles om een waardevol afscheid. Het geeft kracht en steun om een stukje van die intens moeilijke weg samen te gaan

Antwoorden vinden op levensvragen

Levensvragencounseling

Jouw levensverhaal zegt iets wezenlijks over jou. Niet iedereen praat even makkelijk over levenszaken. Dat kan maken dat je met allerlei vragen blijft rondlopen. Wanneer je open over levenszaken kunt praten, geeft dat ruimte. Ik help je de antwoorden op jouw levensvragen in jezelf te vinden.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen

Nabestaandenzorg

Na een overlijden komt er veel op u af. In deze emotionele periode kan het lastig zijn om zelf te overzien welke zaken allemaal geregeld moeten worden. Ik geef u advies over wat u in uw situatie kunt doen en wat u moet regelen, waarbij er ook volop aandacht is voor uw gevoelens en uw verhaal.


Met Aandacht Loslaten
Marlies Hoekman
Molenweg 4
8121 PP Olst
E-mail
marlies@metaandachtloslaten.nl
Bel gerust